Over Mij

Hey kampioen! Mijn naam is Joey van Lith, 25 jaar oud, geboren in het Brabantse Oss en trotse eigenaar van kampioencoaching.

Mijn passie voor fitness en voeding begon al erg vroeg, maar voor ik je daar meer over vertel wil ik dat je het volgende in gedachten blijft houden...

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij iets vanuit passie doet, de mooie dingen altijd jouw kant op zullen komen. Als jij een doel hebt net zoals ik een doel had om mijn eigen coaching bedrijf op te starten, jij met hard werken, vertrouwen in jezelf, de juiste mensen om je heen en elke dag kei en kei hard werken, jou doel dichter bij is dan jij denkt! 

 

Om even terug te komen op mijn verhaal waar het allemaal begon. Toen ik 15 jaar oud was liep ik voor het eerst de sportschool binnen zonder enige kennis van training of voeding, ik had geen trainingsplan en wist totaal niet wat ik moest gaan doen of hoe ik überhaupt een oefening correct uitvoerde.  Het was vooral op het begin voor de fun, samen trainen met mijn neefje en zoveel mogelijk gewicht omhoog duwen was het doel. 

Naarmate ik vaker ging trainen raakte ik ook steeds gemotiveerder om hier meer uit te halen, ook motiveerde mij het als ik andere mannen zag lopen die super gespierd waren, dit wilde ik ook! Ik had dus geen actie helden waar ik tegen op keek, nee ik kwam letterlijk de gespierde gasten in de sportschool onder ogen en ik wist dat ik wanneer ik ouder was ik ook zo wilde worden. 

 

Met doel doel ben ik mij gaan verdiepen in manieren van trainen, hoe maak ik een perfect trainingsschema, hoe voer ik de oefening correct uit, wat moet je wel en niet doen? Datzelfde geld voor voeding, voeding is net zo, en misschien zelfs belangrijker dan training, dus ook hier ben ik veel onderzoek naar gaan doen en begon ik met mijn eigen voedingsschema's te maken om optimaal resultaat te behalen.

Het zelf onderzoeken doen vond ik zo leuk dat ik toen ging beseffen waar mijn toekomst zou liggen.. namelijk als personal coach.

Ik ben daarom ook de sportopleidingen Sport en Bewegingsleider gaan volgen, heb mijn personal trainers diploma behaald, heb verschillende cursussen gevolgd en hierbij certificaten behaald o.a. als voedingsdeskundige. 

Daarnaast ben ik mij nog altijd aan het verdiepen in wetenschappelijk onderbouwde training en voedingsleer om mijzelf optimaal als coach in te kunnen zetten voor mijn coaching cliënten.  

 

In 2019 heb ik besloten om mijn eigen onderneming als coach te starten, ik wilde mijn passie en kennis overbrengen op andere gemotiveerde mensen die ook een doel hebben, of het nu afvallen is of spiermassa bouwen, als de reden belangrijk genoeg voor je is ben ik daar om jou verder te helpen!

Daarnaast heb ik een grote passie opgebouwd voor bodybuilding en heb ik in april 2024 mijn allereerste bodybuild wedstrijd gedaan en deed ik mee aan de Men's Physique klasse.

 

Hoe is mijn bedrijf uiteindelijk dus ontstaan?

 

Kampioencoaching is ontstaan vanuit de passie om mensen te helpen bij hun fysieke en mentale transformatie. Gevestigd in Oss en ook online, breng ik jarenlange ervaring in persoonlijke training, voedingsadvies en lifestyle coaching samen om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Ik geloven dat echte verandering begint met een positieve mindset en een persoonlijke benadering, en daarom werk ik nauw samen met elke cliënt om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij hun unieke levensstijl en behoeften. Daarnaast ben ik mij nog altijd aan het verdiepen in wetenschappelijk onderbouwde training en voedingsleer om mijzelf optimaal als coach in te kunnen zetten voor mijn coaching cliënten.  

 


Onze Filosofie

Bij Kampioencoaching geloven we dat een fysieke transformatie meer is dan alleen het volgen van een streng dieet. We streven ernaar om onze cliënten te helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen die leidt tot blijvende resultaten. Onze aanpak is persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd en gericht op zowel fysieke als mentale groei.


Begin vandaag nog aan jouw transformatie!

Neem contact met ons op voor een gratis online intakegesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen je doelen te bereiken.